Kristalni lusteri u modernom interijeru

Kristalni lusteri stoljećima su izuzetno popularni u unutrašnjosti. Ako je prije bilo uobičajeno koristiti ih u klasičnim stilovima soba, sada se kristalne stropne svjetiljke mogu savršeno uklopiti čak i u stilu potkrovlja i drugim modernim smjerovima dizajna. U ovom ćemo članku pogledati kako kristalni lusteri izgledaju u unutrašnjosti dnevne sobe, kuhinje i spavaće sobe.

U početku treba napomenuti da proizvodi mogu biti i visećeg tipa i stropa. U prvom slučaju, struktura je suspendirana na lancu. Takvi rasvjetni uređaji mogu biti ne samo višeslojni, već i jednoslojni. Stropni kristalni lusteri prikladni su za apartmane s niskim stropom. Izvorni dizajn ovog utjelovljenja ruskog proizvođača, grada Gus-Hhrustalny prikazan je na fotografiji ispod:

Dizajn marjetice

Preuzeto sa internetske stranice Lux Light

Pružena opcija dizajna savršena je za unutrašnjost dnevnog boravka, po mogućnosti klasičnog stila.

Osim dnevnog boravka, kristalni lusteri izgledaju dobro u unutrašnjosti spavaće sobe. U ovom slučaju možete čak koristiti neobičnu mogućnost dizajna - crnu, kao na primjeru fotografije:

Crni kristal

 

U kuhinji možete objesiti i ovu vrstu svjetiljke. Najracionalnije je postaviti luster iznad stola za objedovanje, kao ovdje se može lijepo kombinirati sa stolicama, stolom i drugim elementima interijera.

Kombinacija klasičnog i modernog stila

Neobična, ali prilično popularna opcija za korištenje kristalnih svjetiljki je u kupaonici. Glavna stvar ovdje je odabrati pravi dizajn i uzeti u obzir da voda ne bi trebala pasti na izvore svjetlosti. Što se tiče utjelovljenja, mogu se koristiti obje viseće i stropne konstrukcije. Glavna referenca je visina stropa. Obje opcije mogu se lijepo uklopiti u interijer i čak postati njegov vrhunac.

Neobičan interijer kupaonice

Kupaonica

Zaključno želim napomenuti da je vrlo važno odabrati pravu veličinu kristalnog lustera. Postoji jednostavna formula kojom se vrši izbor - trebate dodati duljinu i širinu prostorije u metrima i pomnožiti sa 5. Dobiveni rezultat je minimalni promjer svjetiljke u centimetrima. Da biste saznali maksimalni promjer, morate koristiti faktor "10" umjesto "5". Na primjer, ako je soba veličine 4 * 3 metra, izračunava se minimalni promjer (4 + 3) * 5, tj. 35 cm. Maksimum će biti (4 + 3) * 10, tj. 70 cm

Stoga smo ispitali kako kristalni lusteri mogu izgledati u unutrašnjosti dnevnog boravka, spavaće sobe i kuhinje. Nadamo se da su vam navedeni primjeri i savjeti bili korisni.

(2 glasova)
Učitavanje ...

Dodajte komentar