Pregled najboljih programa za izračun presjeka kabela

Pozdrav dragi čitatelji stranica. my.electricianexp! Danas želimo razgovarati o najboljim programima za izračun presjeka kabela po snazi, dužini i struji. Upotreba specijaliziranih softverskih paketa pojednostavljuje izračun i također vam omogućuje precizniji i brži odabir pravog vodiča. Kako se ne biste zatakli za uslugu sumnjive kvalitete, pružit ćemo kratak opis najpopularnijih programa za Android i Windows 7.

Za računalom

Ako tražite program na računalu koji će vam pomoći pri odabiru presjeka žice, preporučujemo vam da odaberete proizvod iz Atlasa - "kabel v2.1" ili podjednako prikladnu uslugu pod nazivom "Electric".

Atlas proizvod

Osobno u svom radu koristimo program "kabel v2.1" za izračune, koji se mogu besplatno preuzeti, bez registracije i drugih neugodnosti. Sučelje usluge je vrlo jednostavno i praktično, samo unesite svoje početne podatke u tablicu i kliknite na gumb "Izračunaj". Iako ovaj softverski paket nema veliki broj opcija, kabel pravilno izvodi u pogledu snage, duljine ili trenutnog opterećenja, što je glavni zahtjev.

Višenamjenski program za računanje je Electric. Također se može besplatno preuzeti s bilo kojeg mjesta koje želite. Nesumnjiva prednost ovog projekta je širok spektar mogućnosti. "Električar" omogućuje ne samo pravi izbor presjeka vodiča u stanu ili za električni motor, već i određivanje grijanja kablovske linije, kao i gubitak napona u krugu. Uz to, pomoću ovog projekta možete odabrati presjek kabela za napajanje čak i sa sektorskim jezgrama, čije su formule složenije. U pogledu pogodnosti, sučelje je jednostavno kao i usluga iz Atlante. Kako koristiti program možete vidjeti u video uputama u nastavku.

Kako se koristi Električna usluga

Ako ne želite preuzeti bilo koji softverski paket na vaše računalo, tada možete upotrijebiti internetski kalkulator - program Wiresel, koji će također ispravno i u kratkom vremenu odabrati pravi kabel!

Online pomoćnik pregled

Za mobilni telefon i tablet

Ako tražite android aplikaciju za izračunavanje presjeka kabela ili žice, onda preporučujemo odabir sljedećih programa:

  1. CuCalc (sučelje na slici ispod)
  2. Mobilni električar
  3. SafetyCalc
  4. SCT Electro
  5. "Električni proračuni"

CuCalc fotografija

Sve se te aplikacije mogu besplatno preuzeti na Google Playu, tako da bi u budućnosti bilo moguće brzo, pa čak i na putu izračunati presjek vodiča po opterećenju, ovisno o duljini pruge ili vrsti napajanja (jednofazno / trofazno).

Video pregled aplikacije Mobile Electric:

Plaćanja na telefon

Tako smo pružili ocjenu najboljih programa za izračun presjeka kabela po snazi, dužini i struji.Ne zaboravite da možete koristiti i gotove formule i sami dvaput provjeriti rezultat!

Bit će zanimljivo pročitati:

Kako se koristi Električna usluga

Online pomoćnik pregled

Plaćanja na telefon

(9 glasova)
Učitavanje ...

Dodajte komentar